Nordic Pool

Nordic Pool AB startades år 2002 av Ulf Ring. Tillsammans har vi idag mer än 40 års erfarenhet inom poolteknik. Nordic Pool arbetar med helhetsansvar, vilket visar sig i vårt sortiment av produkter och tjänster. Vår policy är att endast tillhandahålla de bästa produkterna som finns att tillgå. Vårt mål är att du som kund skall känna dig nöjd och trygg, vilket vi skall tillgodose genom hög kvalitet, kunnande och maximal service. Vi vänder oss till både privatpersoner, offentliga bad, hotell- och spaanläggningar, både inom nybyggnation, renoveringar, underhåll och service. Nordic Pool arbetar främst lokalt inom Stockholm, men är inte alls främmande för att utöka arbetsområdet. Vi är sammanlagt 9 personer som arbetar inom företaget. Med vår arbetslivserfarenhet har vi tillsammans ett stort kunnande inom projektering, byggnation, försäljning, ekonomi samt företagsledning. Välkommen till vår poolbutik där vi tillhandahåller de flesta tillbehör ni behöver i pool- och spa väg, samt reservdelslager till många produkter ur Pahléns sortiment. Vi önskar alla nya som gamla kunder välkomna till oss. Bästa hälsningar Ulf, Patrick, Andreas, Kjell och Heléne
Nordic Pool
Nordic Pool is at Nordic Pool.Wednesday, November 29th, 2017 at 10:50am
Idag levererar vi Viskan Lindö hem till ny förväntansfull kund.
Nordic Pool
Nordic PoolThursday, November 16th, 2017 at 10:42am
Ännu ett spabad på väg till förväntansfull kund.
Nordic Pool
Nordic PoolFriday, November 3rd, 2017 at 10:15am
Idag fredagen den 3:e november har butiken öppet mellan kl 11.00-14.00
Lördag & Söndag har vi stängt.
Vi önskar Er alla en fin Alla Helgona Helg
Nordic Pool
Nordic Pool added 2 new photos — at Fira Barcelonas Gran Via venue.Thursday, October 19th, 2017 at 12:52pm
Nordic Pool gänget samlade hos ett par av våra utställande leverantörer, på mässan Piscina & Wellness i Barcelona
Nordic Pool
Nordic PoolSunday, October 15th, 2017 at 10:21am
Bästa poolkunder,
Under v42 kommer större delen av ledning och personal befinna sig på årets poolmässa i Barcelona.
Vi kommer därför att ha begränsade öppettider under denna vecka:

Mån 11-18
Tis 11-12,30
Ons - Fre 11-14
Lör 10-14

Telefonerna kommer att hållas stängda, men det går bra att mejla till info@nordicpool.se, så återkommer vi till Er så snart som möjligt.

Gäller det akuta serviceärenden går det bra att kontakta Ulf Ring på 0701-099022
Nordic Pool
Nordic PoolTuesday, October 10th, 2017 at 4:23pm
Förläng badsäsongen så att den varar året runt! Med ett spabad från Viskan eller Artesian får du höstmys för hela familjen och bubblande avkoppling för kropp och själ. Vi har något för alla behov och hjälper er hela vägen från rådgivning till leverans och installation. Välkommen in till vår butik för en provsittning eller boka en tid för provbadning.
VILL DU VETA MER?

En pool är en investering som inte bara höjer värdet på din fastighet, den höjer också livskvaliteten för hela din familj och bekantskapskrets. Poolen blir ofta en effektfull oas i din trädgård och en naturlig samlingspunkt när vänner kommer på besök.

Välkommen till vår vattenvärld av upplevelser