Livskvalite för
Hela din familj &
bekantskapskrets

Vi erbjuder pool och spa med tillbehör

Vi säljer inte i första hand produkter eller tjänster. Vi säljer en upplevelse och oförglömliga minnen. Vi tror på långsiktiga kundrelationer och våra kunder består av både privatpersoner, offentliga bad, och hotell- och spaanläggningar.

Genom ett brett utbud av produkter och samarbetspartners kan vi leverera helhetslösningar- allt ifrån rådgivning, projektering, installation och driftsättning till utbildning, dokumentation och service/underhåll. Det ger oss utmärkta möjligheter att fortsätta utvecklas som den främsta Spa- och poolentreprenören inom Stockholmsregionen för att kunna tillgodose våra målinriktade och kvalitetsmedvetna kunders behov.

Teslagens nya reningsverk med den bredbandiga UV-C tekniken med högeffektivt UV-ljusspektrum ger betydligt finare, rikare och ultrarent dricksvatten. Tekniken är ny, miljövänlig och lämnar positiva avtryck på miljön. Nollvision har blivit en Plusvision för miljön.

Alla Teslagens produkter kan köpas direkt i butik: Nordic Pool
(Upplands Väsby). Samma pris i butik och på webben.

I annat fall kan du handla direkt på webben: www.teslagen.eu

* Hämtservice. Du kan lägga in en order direkt i Nordic Pools webbutik. När din order är lagd meddelar vi dig när produkterna kan hämtas. Du betalar vid hämtning eller via faktura (gäller endast fakturakunder).

Öppettider:

Måndag-Torsdag 11-18

Fredag 11-16

Lördag 10-14

Söndag Stängt