Kundreferens

ARTESIAN SPABAD

Ett av marknadens ledande märken tillverkade i USA.

Vilken ARTESIAN-modell du än väljer kan du lita på att det inte tummas på något, vare sig det gäller byggkvalitet eller formgivning.

Spabaden har sedan företaget startades i slutet på 70-talet tillverkats i Las Vegas. Artesian står för kvalitet, design, detaljkänsla och hög prestanda. De olika modellerna har fått sina namn efter karibiska öar, inte bara för att det låter vackert, utan för att med dessa namn skapa en känsla av semesterparadis i miniatyr. Balsam för både kropp och själ.

Med närhet till service, support, reservdelar och tillbehör kan du alltid känna dig trygg när du väljer att köpa en bad från Artesian Spas

Kontakta butiken för ytterligare information.

KONTAKT
VÅRA ARTESIAN SPABAD

Artesian SPA’s spabad kommer i alla möjliga utföranden och former. Därför är det bra att ni kan sätta er in i vilka produkter som finns och de olika möjligheterna till installation och modifiering av Artesians spabad i ert hem. Tveka inte att kontakta oss i ett tidigt skede så kan vi hjälpa er från idé till färdigt SPA.

team image
Storlek 214*214 cm Antal Platser 6 st
team image
Storlek 232*232 cm Antal Platser 6st
team image
Storlek 214*214 cm Antal Platser 6 st
team image
Storlek 214*214 cm Antal Platser 6 st
team image
Storlek 235*235 cm Antal Platser 6 st
team image
Storlek 214*156 cm Antal Platser 3st
VILL DU VETA MER?

När du väljer att förgylla ditt hem eller uteplats med ett SPA från Artesian så kan du vara trygg i att du har gjort en god investering. Både för dig, dina nära och för det totala värdet på både din fria tid och på huset i sig. Så passa på att njut av ditt Artesian spabad.

Njut av ett liv bubblande lyxigt spa