Hem » Products » Delphin flockfix Flytande 1L

Delphin flockfix Flytande 1L

245,00 kr inkl. moms

In Stock
Highlights:

Flockfix Flytande är ett flockningsmedel från Delphin som hjälper till att göra ditt grumliga vatten klart.

Det binder partiklar och smutts så att filtret lättare kan fånga upp dessa.

SKU: 31834000 Categories: , , ,
Description

Fast specialprodukt för bekämpning av grumligt vatten.

Förbättrar sandfiltrets kapacitet genom att binda smutspartiklar till en större massa.

Allmän Skötsel

Grunden till ett bra badvatten är den mekanisk rening av vattnet. Se till att städa poolen ofta och backspola filtret en gång i veckan (vid behov oftare).

  • Håll rent poolfiltret. Poolens filteranläggning är avgörande för en bra vattenkvalitet. Rengör filtret regelbundet. Ett sandfilter behöver regelbundna backspolningar och filtersanden bör bytas vartannat år. Har du ett patronfilter, rengör patronerna eller byt ut dem regelbundet. För rengöring av filterpatroner och filtersand används DELPHIN Filter Cleaner.
  • Avlägsna grov smuts. Använd en ytvatten- eller bottenhåv för att ta bort grov smuts. Rengör poolens botten med en bottensug eller poolrobot.
  • Avlägsna fettränder samt smuts av olja eller sot. Dessa föroreningar finns oftast vid vattenlinjen. De rengörs enklast med DELPHIN Cleaner Gel och en kantrengöringssvamp. Låt gelén verka en stund för ett förbättrat resultat.
  • Avlägsna kalkavlagringar eller intorkade beläggningar. Ta bort avlagringar vid poolväggen- och botten samt bruna fläckar med det sura rengöringsmedlet, DELPHIN Poolrent. Använd en svamp eller borste som är tillräckligt mjuk för att inte skada poollinern. För att avlägsna avlagringar måste man oftast sänka vattenspegeln. Hos nedgrävda pooler är det viktigt att tänka på stabiliteten. Skölj ur poolen noggrant med färskvatten innan du fyller upp den på nytt för att undvika skumbildning
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

No products in the cart.

Return To Shop