Hem » Products » Delphin PH-Minus Granulat 5KG

Delphin PH-Minus Granulat 5KG

230,00 kr inkl. moms

In Stock
Highlights:

Sänk enkelt pH-värdet i din pool med pH-Minus Granulat 5 kg.

SKU: 31801933 Categories: , , ,
Description

Sänk enkelt pH-värdet i din pool med pH-Minus Granulat 5 kg.

Denna poolkemi är speciellt framtagen för att sänka pH-värdet från det alkaliska området till det idealiska området på 7,0 – 7,4.

Att ha rätt pH-värde i poolen är avgörande för att uppnå kristallklart och fräscht poolvatten. Om pH-värdet är för högt (över 7,4) kan det påverka desinfektionsmedlet och även skada poolens delar, vilket i sin tur kan påverka badarna i poolen.

För att undvika problem, rekommenderas att du sänker pH-värdet i flera omgångar och tar det försiktigt. Ett bra exempel är att om pH-värdet i poolvattnet ligger på 8,2 och du behöver sänka det till minst 7,4, bör du först räkna ut hur mycket pH-Minus som behövs för att sänka värdet till 7,4. Sedan tillsätter du endast hälften av mängden i första omgången och väntar sedan 30-45 minuter på att pH-Minus ska verka i poolvattnet. Efter det gör du ett nytt test med teststrips eller Autocheck och justerar mängden pH-Minus beroende på det nya vattentestet.

Genom att ta det försiktigt med sänkningen av pH-värdet i din pool undviker du en så kallad “berg-och-dalbana-effekt” som kan orsaka plötsliga förändringar i pH-värdet. Med pH-Minus Granulat 5 kg får du en säker och enkel lösning för att uppnå det idealiska pH-värdet i din pool.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

No products in the cart.

Return To Shop