Designad Pool

Hem » Designad Pool

Varmt välkommen att kontakta oss för designad pool.

Vi tror på långsiktiga kundrelationer och våra kunder består av både privatpersoner, offentliga bad, och hotell- och spaanläggningar. Kontakta butiken för ytterligare information.

Vi samarbetar med Arkitekter, konstruktörer och trädgårdsdesigner.

Ni bestämmer. Nordic Pool kan leverera det som passar Er tomt bäst. Storlek, form, djup och kvalité till ett fast pris på poolpaketet eller hela projektet från idé till färdig pool.

Förverkliga Er dröm – kontakta oss – vi skall göra allt för att gå i mål med Era tankar & idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för designad pool.

Markpool Isolerblock

En poolstomme av isolerblock byggs upp av lätta cellplastblock som staplas på varandra. Isolerblocken är byggda av cellplast (frigolit) som isolerar poolen både invändigt och utvändigt. När blocken är staplade och förankrade i varandra så armeras blocken och fylls med betong. Konstruktionen kräver en gjuten betongplatta att stå på. Konstruktionen fungerar även helt eller delvis ovan mark, men kräver då förstärkning.

Välkommen att kontakta oss för Markpool isolerblock

Markpool trä

Träpoolen är Sveriges vanligaste markpool. Poolstommen byggs av tryckimpregnerat virke (NTR A-klassat) för montering under mark. Träpoolen kräver ingen gjuten betongplatta utan ligger stadigt på en rejält packad singelbädd. Med dränering och fyllning runt poolen med dränerande material så är livslängden väldigt lång.

Välkommen att kontakta oss för Glasfiberpool

Markpool Plåt

En glasfiberpool erbjuder former som kan vara svåra att åstadkomma i andra material, du får en pool med litet behov av underhåll och lång livslängd. Dessutom går en installation av en glasfiberpool snabbt eftersom själva poolen levereras komplett och klar. Vi har två olika fabrikat på Nordic Fibra, Polyfaser som vi monterar och bygger till kund och Bevo som vi säljer och levererar till kunder som monterar och bygger själva eller tar extern hjälp.

Välkommen att kontakta oss för Glasfiberpool

Ovangjordpool Trä/Timmer

Timmerpoolen är ett bra alternativ för Er som inte har möjlighet att gräva ner en pool. Timmerpoolen har en robust konstruktion i trä (NTR A-klassat) och klarar att stå helt eller delvis ovan mark. Det går utmärkt att bygga en invändig trappa i Timmerpoolen.

Välkommen att kontakta oss för Ovangjordpool trä/timmer

Förverkliga Er dröm

Tänk att vakna upp varje morgon med att simma några längder i din egen pool och att avsluta dagen på samma sätt. Förverkliga Er dröm – kontakta oss – vi skall göra allt för att gå i mål med Era tankar & idéer.
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

No products in the cart.

Return To Shop