Vår Historia

Hem » Företaget » Vår Historia
 • 2002

  Efter 26 år i branschen grundande Ulf Ring Nordic Pool år 2002. Då hanterade Nordic Pool mest serviceärenden men bolaget expanderade snabbt och snart blev strategin att ta ett helhetsansvar för sina kunder med de absolut bästa produkterna som marknaden kunde erbjuda.

 • 2008

  Nordic Pool öppnade 2008 sin första butik på Dragonvägen i Upplands Väsbys centrum och anställde två personer – Heléne Karlström som skulle ta hand om administration och butiken och Andreas Barthelson som ansvarig för försäljning.
 • 2010

  Det är dags för flytt då Nordic Pools expansion fortsatte i rask takt och växte ur sina lokaler. Den nya butiken på 350 kvadratmeter vid Bredden är fortfarande Nordic Pools näste. I Samma veva som flytten anställdes flera nya montörer och Patrick Litens anslöt sig till gänget som säljare efter 20 år i IT-branschen.

 • 2013

  Kjell Jansson anslöt 2013 till Nordic Pool och 2014 förvärvades Badexpo och därmed blev Nordic Pool marknadsledande inom privata och mindre publika badanläggningar i Storstockholm. Sammanslagningen innebär att en större kundbas och ett bredare utbud till kunderna – utmärkta möjligheter för att fortsätta utvecklas som den främsta Spa- och poolentreprenören inom Stockholmsregionen. I dag består NordicPool av nio anställda med tillsammans hundra års branscherfarenhet inom företaget
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

No products in the cart.

Return To Shop