Kundreferens Pool

Hem » Kundreferens Pool

Poolen samlar familjen i Sigtuna

“Det bästa vi vet är att vara hemma flera dagar i sträck utan inbokade aktiviteter“

När trebarnsfamiljen utanför Sigtuna skulle investera i Pool var ursprungstanken att piffa upp en oanvänd yta på tomten. Resultatet blev en oas där familjen samlas för att umgås, koppla av och bara vara – ofta flera dagar i sträck. Och mycket det tack vare badmöjligheten.

  • Kund: Familj med 3 barn (19, 7 och 5 år)
  • Bor: Sigtuna

Pooltyp:

  • Poolen är 4×6 meter med en invändig trappa på gaveln. Poolen är en vanlig markpool men ena hörnet står ovan mark och trappan är platsbyggd då det finns berg under. Runt om finns en trätrall i olika etage.

En pool är en stor investering. Hur tänkte ni när ni beslutade er för att köpa pool?

  • Vi tyckte att vi ville göra något med en oanvänd yta på vår tomt samtidigt som våra grannar byggde och då var det en bra tajming.

Vilken typ av pool valde ni och varför?

  • Vi valde en så kallad markpool. Priset var lägre och eftersom vi inte stötte på berg så kunde vi gräva ner den. Annars hade en timmerpool varit vårt val.

Vad var viktigt när ni valde leverantör? Varför föll valet på Nordic pool?

  • Vi fick förtroende för vår säljare Andreas Barthelson och förstod snabbt att Nordic Pool fokuserar på kvalitetsprodukter. Det var viktigt för oss med trygghet i både leverans och produkter.

Vad har ni uppskattat mest med Nordic Pool som leverantör?

  • Vi uppskattar mest den flexibilitet och den service vi har fått när vi har behövt hjälp. Vi kan varmt rekommendera Nordic Pool som leverantör. Vi har tipsat flera av våra vänner som också har investerat i pool via Nordic Pool.

Ert bästa poolminne:

  • Det är väl egentligen inget specifikt men det bästa vi vet är att kunna vara hemma flera dagar i sträck tillsammans i familjen utan att ha något bokat i form av aktiviteter. Vi tar bara dagen som den kommer. Eftersom barnen älskar att bada blir det ofta skönt och rogivande för hela familjen – mycket tack vare att vi har badmöjligheten hemma.
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

No products in the cart.

Return To Shop