Kundreferens spabad

Hem » Kundreferens spabad

Spabad investeringen av ett spabad har skapat livskvalité

”För mig innebär Nordic Pool som leverantör ett bekymmersfritt ägande. Nordic Pool finns alltid till hands och är väldigt serviceinriktade.”

Familjen Astner i Knivsta hade gjort en ordentlig marknadsundersökning innan de slog till på ett spabad. I dag uppskattar de möjligheten att samlas runt badet för att umgås och få tid att prata med varandra. Att välja Nordic Pool som leverantör ser de som ett bekymmersfritt ägande och investeringen av ett spabad har dessutom höjt marknadsvärdet på huset.

  • Familj: Familjen Astner består av Peter, Linda och två barn (Emilia och William)
  • Bor: Knivsta
  • Pooltyp: Antigua

Ett spabad är en stor investering. Hur tänkte ni när ni beslutade er för att spabad?

  • Om man ser till den livskvalitet investeringen av ett spabad skänker tycker vi att det är värt det- och sedan så höjer ju faktiskt den investeringen marknadsvärdet på huset. Det är dessutom en social tillgång i den bemärkelsen att man umgås och får tid att prata med varandra när man sitter i badet.

Vilken typ av spabad valde ni och varför?

  • Vi valde ett spabad i Islandserien (Antigua). Dels för att designen tilltalar, men också för att den har en konstant rening och tre pumpar. Antalet sittplatser och hur de är utformade är också perfekt för vår familj och vi har möjlighet att ta med gäster utan att det blir trångt.

Vad var viktigt när ni valde leverantör? Varför föll valet på Nordic Pool?

  • Vi hade surfat och läst många inlägg på poolforum och liknande för att lära oss marknaden. Efter att ha jämfört de olika leverantörerna i kvalitet kändes det viktigt att ha en leverantör som är flexibla och finns tillgängliga även efter investeringen. Nordic Pool finns alltid till hands och är väldigt serviceinriktade.

Vad har ni uppskattat mest med Nordic Pool som leverantör?

  • För mig innebär Nordic Pool som leverantör ett bekymmersfritt ägande. De vill verkligen att jag som kund ska vara nöjd.

Ert bästa poolminne?

  • Att se barnens glädje när vi ska bada är en underbar syn. Ett annat bra poolminne är när barnen har somnat och mörkret lagt sig en kylig septemberkväll – då kryper vi ner och slappnar av under stjärnklar himmel…
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

No products in the cart.

Return To Shop