Kundreferens
Privata Pooler

Vi gör allt ifrån rådgivning, projektering, installation och driftsättning till utbildning, dokumentation samt service/underhåll

Vår affärsidé handlar inte i första hand om att sälja produkter eller tjänster. Vi brukar säga att vi säljer en upplevelse. Oförglömliga minnen. En pool är en investering som inte bara höjer värdet på din fastighet, den höjer också livskvaliteten för hela din familj och bekantskapskrets. Poolområdet blir ofta en effektfull oas i din trädgård och en naturlig samlingspunkt när vänner kommer på besök. Välkommen till vår vattenvärld av upplevelser.

Kontakta butiken för ytterligare information.

KONTAKT
VÅRA POOLER

Ni bestämmer. Nordic Pool kan leverera det som passar Er tomt bäst. Storlek, form, djup och kvalité till ett fast pris på poolpaketet eller hela projektet från idé till färdig pool.
Förverkliga Er dröm – kontakta oss – vi skall göra allt för att gå i mål med Era tankar & idéer.

team image
Privat Pool
team image
Privat Pool
team image
Privat Pool
team image
Privat Pool
VILL DU VETA MER?

En pool är en investering som inte bara höjer värdet på din fastighet, den höjer också livskvaliteten för hela din familj och bekantskapskrets. Poolen blir ofta en effektfull oas i din trädgård och en naturlig samlingspunkt när vänner kommer på besök.

Välkommen till vår vattenvärld av upplevelser