Our Blog

Hem » nyheter » Nordic Pool flyttar närmare kunden.

Nordic Pool flyttar närmare kunden.

Nordic Pool är marknadsledande inom Pool, SPA, rensning av luft och vatten. Nu har vi börjat utöka vår närvaro närmare kund.
Vår hemsida har funnits sedan slutet på 90-talet dock med en begränsning, där kunden inte kan komma åt helheten av alla tjänster vi erbjuder. Detta har utökats med åren och Nordic Pool har tagit marknadsandelar både i Sverige och på den internationella marknaden.
Nu är det dags för nästa lyft där Du som kund själv kan hitta allt från minsta reservdel till kompletta poolpaket, samt kunna beställa service och/eller reparation av Din pool eller SPA-bad. Tjänsten är öppen för alla där både offentliga anläggningar, privata pooler och SPA erbjuds en reparation, service eller renovering.Du behöver fylla i ett enkelt formulär med bifogade bilder. Vi återkopplar till dig inom 24-timmar och erbjuder en lösning på problemet.

Sedan slutet på 2022 är vi certifierade av TeslaCOM inom ozonbehandling och sanering av lukter, bakterier, virus och kemikalier. Nordic Pool säljer, hyr ut och utför tjänster inom ozonrening av alla utrymmen. Metoden är helt miljövänlig och som ett exempel kan äldre badhus, duschar och andra utrymmen saneras på alla lukter och bakterier så den forna ”glansen” av badhus åter kan upplevas på nytt.

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

No products in the cart.

Return To Shop
Sidebar